neděle 3. června 2012

McBrideovy nové šaty:-)

No, tak je to prozatím ještě opět na mně... Justýnek se totiž shlíží v zrcadle... :-)
Oblečky už dorazily, skýtají mnoho možností a variant a mám pocit, že je to přesně jeho styl.
Tak třeba zde - Jeho malé lordstvo ve vší parádě, přímo dle protokolu Buckinghamského paláce...:-)



Ovšem aby styl nebyl příliš okázalý a dalo se v něm chodit i ve všední den, stačí outfit doplnit ležérnější bundou...

Pro návštěvu u přátel z přírodovědného oddělení je pak třeba zvolit jinou variantu, doplněnou o khaki odstín  - tzv. "do terénu" :-)


Na povalování doma pak postačí tričko samotné:



A na dudácké slavnosti v Edinburghu je samozřejmě nezbytností rodinný kilt!


9 komentářů:

  1. To je legrační - my totiž chtěli náš včerejší příspěvek na blogu nazvat "Císařovo nové tričko", ale pak jsem Flaviánovi vysvětlil, že on není císař, nýbrž královnina schovanka, a to už by tak dobře neznělo, nehledě na to, že ta narážka by úplně zanikla, kdybychom v ní změnili hned dvě slova. V každém případě už se Flavi nemůže dočkat, až mu přijdou jeho bílé tenisky. I když dost dobře nechápu, kdy si je chce užít. On se totiž ven zrovna nehrne. Ale možná je to jen tím, že teď nebylo zrovna nejtepleji a nemáme u domu nudapláž. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Justýnek se na tenisky taky hrozně těší - mimo to už si vyhlídl jedny dlouhé plátěné kalhoty, tílko a tričko... a škemrá a škemrá a škemrá:-). Prý že tyhle oblečky jsou boží, ale v tomhle našem maloměstě nemůže pořád chodit oblečený, jako by šel na čaj ke královně Alžbětě... Nehledě na to, že se zhlídl v Araltových výletech do lesa :-)

      Vymazat
  2. Skvělý, hrozně se mi líbí s tou bundou, parádní obleček a sekne mu.

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, zrovna na mě z postele huláká, že prej budem dělat sexy fotky, na kterých bude mít jen boty s rozšněrovanýma tkaničkama a jinak nic. To se zas Justýnek přiučí něčemu užitečnému! :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Justýnkovi se parádně rozrůstá šatník:-)
    Sluší mu to!

    OdpovědětVymazat
  5. Podle toho, jak to Justýnkovi nehorázně sluší, usuzuji, že se od toho zrcadla jen tak neodtrhne. A já budu asi muset mým klukům zakázat přístup na tuto stránku, aby nezjistili, jak jsou šizeni na oblečení.
    Kaoru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo - a to si Jeho malé lordstvo dokáže ještě tichounce remcat:-)

      Vymazat
  6. Proč se vlastně Juki nikdy nezmínil, jak jsou mladší bratři finančně nároční?! A to ani nemluvím o tom, jak je mi Flaviho už teď líto, že bude muset být brzy několik hodin denně sám doma. Potřeboval by kamaráda... No nazdar! Ale zatím mu bude muset stačit jeho plyšový zajíc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná proto, že já tak náročný nebyl? :-) Doufám, že v tomto světle a srovnání dojdu v bratrových očích nejméně svatořečení! :-)

      Vymazat