středa 2. ledna 2013

Paví princ... :-)

Když byla včera zveřejněna fotka, která má být na obalu chystaného prvního sólového alba nejkrásnějšího z Kimů (a Boha našeho Plyšového světa:-D), ledaskomu vyrazila dech...
Anglické titulky ji většinou uváděly slovy "Homme fatal" nebo "Fatal beauty"...
Myslím, že nic víc není třeba dodávat...


(Jo - snad jen: album vyjde 17.1. a prý bude rockové... Taková rána pro korejský pop!:-D)

20 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Jo - celkově je to skvělá fotka, ten nápad s těma "krajkovýma" řasama... Ale to nejdůležitější je, že Jaejoongovi je CO fotit...

      Vymazat
    2. Na něm by se dalo pořád něco vymýšlet. Nenapadlo by mě, že poznám (byť jen takhle na dálku) někoho takového.
      Ale on je krásný i jen tak:-)

      Vymazat
  2. Na tu ránu korejskému popíku se mooooooc těšim!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kruci, proč tu není tlačítko "like"? :D

      Vymazat
    2. Protože by to bylo moc jednoduché?:-)
      Teda ne že bych věděl, o čem mluvíš...

      Vymazat
    3. Mluvím o tzv. "lajkovacím tlačítku" na FB. Skvělá věc pro líné lidi. :-D

      Vymazat
    4. No jo, to je pro mě vzdálený vesmír:-)

      Vymazat
  3. Inu, na posouzení vnější estetiky samčích jedinců nemám odpovídající výbavu, nicméně mě zaujala posloupnost princů. Po kočičím, tedy zástupci savců (mammalia), následuje paví - ptáci (aves). Plazi (reptilia) i obojživelníci (amphibia) už taky jednou byli zastoupeni a to princem hadím:
    http://www.fdb.cz/film/hadi-princ/fotogalerie/66412
    a žabím:
    http://www.fdb.cz/film/zabi-princ-der-froschkonig/fotogalerie/24225
    z celého podkmene obratlovců (vertebrata) tak zbývá už jen princ rybí (nozdratý či paprskoploutvý), parybí, mihulí a sliznatkový. Zajímalo by mě, jak asi vypadá sliznatkový princ.
    ...
    Jo, už toho nechám... ;o)
    JD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak sliznatkový princ mně zcela dostal:-D. Když jsem se přestal dusit a utřel klávesnici od vyprsknutého kafe, zkusil jsem na dané téma rozvinout nějako fantazii... Mozek se ale vzpříčil:-D.

      Vymazat
    2. Ano, sliznatky nejsou nijak zvlášť hezké. Je to takový 20-40 cm (některé i přes 1m) dlouhý šlauch s dírou na začátku a na konci, schopný vyprodukovat během chvilky hromadu slizu.
      http://nature.ca/notebooks/images/img/292_p_glutinosa_1_p.jpg
      Představa takového prince je opravdu úděsná. Políbit žábu bych ještě dokázal, obzvláště s příslibem jakési morfologické a fyziologické změny, ale toto v žádném případě. Na druhou stranu v Korei a v Japonsku to s oblibou konzumují:
      http://postfiles12.naver.net/20120123_27/sim0201_1327325386967QA2Gl_JPEG/IMG_0445.JPG?type=w1
      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/54/Korean_cuisine-Kkomjangeo_bokkeum-01.jpg
      kdo ví, třeba na tom něco bude. Je přece známo, že kdo vloží do úst bílého hada, rozumí pak řeči zvířat.
      Viděl jsem o tom jeden dokument.
      JD

      Vymazat
    3. Myslíš, jako že kdo sní sliznatku bude rozumět korejsky? Nebo se změní v estetickou ozdobu korejské země? Možná se tím Hero láduje po kilech:-). Koneckonců v klasické korejské úpravě, která rozpouští i eternit, by člověk nerozlišil sliznatku od podrážky...
      Za úvahu by to možná stálo... když jsem přežil bource morušového ve sladkokyselém nálevu...:-D

      Vymazat
    4. Tak můžeme to vyzkoušet, třeba to v Tche Jang budou mít. Co tím vlastně riskujeme? Nic. Kdyby se propálil pajšl a vypadl na zem, nikam hluboko to nebude, neb Tche Jang je v suterénu. A myslím si, že nic horšího než Kimči už existovat nemůže. Za ten pokus, dorozumět se s korejskými zvířaty to stojí. Hmm a domluví se vůbec korejská zvířata s našimi? Podstoupit tuto torturu s tím výsledkem, že s korejskou veverkou bych mohl plynně konverzovat, kdyby tady byla, ale lední medvěd mi pořád nerozumí ani slovo se mi jeví a to i z experimentálního hlediska jako zbytečné plýtvání přidělenými prostředky. Zas na druhou stranu, když se to nevyzkouší...
      ;o)
      JD

      Vymazat
  4. Nalepovací řasy se právě staly věcí, kterou mají naši idolové společnou. Kdyby se tak dalo sehnat něco podobného pro Flaviho! Peříčkové řasy se mi líbí už strašně dlouho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel bych tak tipoval, že vzhledem k tomu, že tohle je v asijských tradicích papírová záležitost, tak by to v bjd velikosti zvládl vyrobit akorát tak Uko Ješita:-)

      Vymazat
    2. Ale peříčkové řasy nejsou z papíru. Ty jsou z peří. :-)

      Vymazat
    3. Já myslel Kimovic - ty jsou z papíru.
      Že jsou peříčkové z peří, mi došlo i v předstátnicové demenci:-). A jelikož na světě jsou i extra malí opeřenci,tam by pro bjd velikost neměla být výrobní omezení... tedy kromě neexistence tvůrce:-)

      Vymazat
    4. Řasy z kolibříka, tomu říkám dekadence! :-D

      Vymazat
  5. :-D Peříčkové řasy prostě nesmějí být z peří! To popírá veškerou logiku. Uko Ješita by na tom jistě zapracoval. A Jára Cimrman by na tom zapracoval líp než Uko Ješita. Cimrman totiž nejen že umí udělat miniatury všeho, ale umí i nahrazovat nenahraditelné:-D
    A třeba u nás doma peříčkové řasy budou z psích chlupů a taky by šlo vytrhnout chlupy morčeti, takže by ty řasy mohly být strakaté a hodně dlouhé:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Sebastiane PhD., moc moc moc blahopřeju k úspěšné obhajobě!!! ;o)
    JD

    OdpovědětVymazat