středa 23. ledna 2013

Dark side...

Při koukání, poslouchání a dumání nad MINE jsem se tak nějak dostal k úvahám nad svou vlastní Temnou stranou... tedy Dark side of mine:-). 
Jak je to úchvatné, když všechno souvisí se vším, že?:-)
Jelikož nepatřím mezi jedince, které by myšlenka obtěžovala (snad jen ve výjimečných případech:-D), počal jsem dumati nad tím, že by Justýnka - čisté, sladké a ideální stvoření - mohlo vyvážit i něco temnějšího...
Třeba nějaký elegantní upíří Vládce města - někdo jako nezapomenutelný a nepřekonatelný Jean-Claude, můj dávný upíří idol z knih L.K. Hamilltonové (se vší upřímností - břídilové z Twilight ságy mu nesahají ani po kotníky!).
V mých představách by mohl vypadat asi takto...



Ale jak teď mám odolat?!
Není radno pokoušet štěstí... Teď už vím, že v Koreji splní vážně všechna vaše přání.
Cenu raději neuvádím - ale pro silné jedince více obrázků i cenu možno vidět zde:  http://souldoll.com/shop/step1.php?number=2257
Hm... kolik to asi může být měsíců na mrkvové dietě?


14 komentářů:

  1. Jojo, pána znám. :-) Díval jsem se svého času na jeho lidskou verzi. A čím dál víc si uvědomuju, jaké mám štěstí, že jsem obdařen jistou "BJD představivostí" a touhou udivovat okolí tím, že i z levnější BJD se dá udělat dechberoucí krasavec (příp. krasavice). Protože si myslím, že se správným face-upem by se dal podobný upír udělat i z mnohem levnějšího modelu (a ty bys nemusel jíst mrkev tak dlouho, možná bys při tom ani neumřel na podvýživu :-D).
    Jinak, já nevěřím na "dichotomii dobra a zla", protože si myslím, že "dobro a zlo" je značně relativní. Vezmi si třeba Kuroshitsuji, kde největší padouch byl anděl. Kolikrát silně věřící nadělaj větší paseku než ateisti. Miluj bližního svého, to jo. Ale jen když s tebou souhlasí. Btw, slyšel jsem nedávno pěkné moudro: Každý světec má minulost a každý hříšník má budoucnost. (A kdo jsi bez viny, hoď kamenem.)
    Takže já jsem upírům a démonům nakloněn, protože jen fakt, že jsou to "temná stvoření", ještě neznamená, že musí být zlí. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ty znáš nějaké levné modely se zuby? Já prozatím narazil jen na ty "cenově výraznější":-). Sem s tipy!
      A k filozofické části... Já to myslím uvnitř jednoho člověka, ne obecně, a jako "dobro" a "zlo" už vůbec, to je něco úplně jiného... O zbytku nemusíš přesvědčovat mně, zapáleného fanouška dark fantasy a anime:-)
      Myslím, že kdybys četl Jean-Clauda, těžce mu propadneš :-D

      Vymazat
    2. Jasně. Já nepřesvědčuju, já spíš jen debatuju. :-)

      Vymazat
    3. No jo - upíři a démoni jsou hodně hodně nepochopená stvoření, řečeno Hagridovými slovy:-). O dracích ani nemluvě! V Asii jsou přece draci hodní!

      Vymazat
  2. Hm, ale zoubky se dají třeba i dokreslit, takže když si najdeš "temnýho" kluka, ke kterýmu by se ti líbily zoubky, tak se můžeš pak domluvit s někým kdo děla face-upy tady a nebo třeba i společnosti občas výjdou vstříct. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokreslit, to asi ne... Ale přidělat,to by stálo za pokus - prý je tady taková šikovná slečna, co to umí, takže možná budu hledat obdobného temného krasavce v levnějších vodách... A možná už mě jeden i napadá...

      Vymazat
    2. A vsadím se, že Nudle by takovýhle face-up zvládle levou zadní (no, možná spíš levou přední, resp. pravou přední, ale zvládla :-D).

      Vymazat
    3. No vida,jak se mi to skládá... Připomnělo mi to jednu vánoční reklamu - když vydržím, i zuby budou:-D

      Vymazat
  3. No vážně dokreslit.. :) Já jsem na vlastní oči viděla jak se dokreslovaly zoubky MeiJunovi (který patří Erizu). :) To bylo naaaa předminulém Vánočním srazu, matně tuším. :-) (MeiJun je sice drak, ale já nevidím problém, když jdou zuby domalovat drakovi, coby nešli upírovi..:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samé dobré zprávy! Díky za tip! Je fakt, že kdyby nebyl obří velikosti, tak ta pusinka je v podstatě malá, že stačí udělat bílou kapku:-D

      Vymazat
    2. MeiJun má zuby??? Tyjo, toho jsem si ani nevšiml. Musím si ho příště pořádně prohlédnout. Když budu mít štěstí, uvidím ho už tuhle sobotu.

      Vymazat
    3. Téda - a mohl bys ho teda omrknout? Případně vyfotit? :-)

      Vymazat
    4. Jup, MeiJun má zoubky, na některých fotkách je to i vidět, ale protože MeiJun nemá žádnou profilovku (nebo jsem žádnou nenašla) tak to je takový sporný. :D Ale očíhni ho. Zoubky opravdu má. :)

      Vymazat
  4. Tak MeiJuna jsem neviděl. Erizu vzala Faolana.

    OdpovědětVymazat