pátek 20. července 2012

Korejsko-korejské vztahy

Nejen v Londýně je ovšem momentálně bojově veselo - aktuální zprávy z KLDR od našeho dopisovatele JD:

Vše začalo tím, když se jihokorejský prezident I Mjong-bak vyjádřil ne příliš uctivě o Kim Čong Ilovi, když zemřel. Řekl prý něco jako "konečně...". Inu, na takovouto bezohlednou, militaristickou a válkychtivou provokaci nelze reagovat jinak, než masivní letákovou kampaní a zatímco se z ní budou na jihu vzpamatovávat... jak pravil Rimmer:-D. A tak se také stalo:









Překvapivý frontální plakátově-billboardový útok byl veden se vší razancí, brilantně vypracovaná strategie a překvapivá taktika za využití těch nejmodernějších zbraní prostě nemohla neuspět. Propracované plakáty těžkého kalibru byly připraveny uštědřit nepříteli drtivou porážku.
Do celého útoku se samozřejmě spontánně zapojil lid:







Ti kdož se nemohli zúčastnit osobně, protože by je bolely nožičky, bojovali hrdinně ve svých školkách:



Záhy se však ukázala jedna trhlina ve strategických plánech, se kterou bohužel důstojníci na generálním štábu vůbec nepočítali. Nebyl přítomen ani jeden Jihokorejec! Někdo zapomněl zrušit zákaz vydávání víz občanům jihokorejského loutkového režimu, takže se nepřítel bohužel nemohl zúčastnit své drtivé porážky. Vynalézavý severokorejský lid si však brzy poradil a zaútočil přímo na ony plakáty. I zde ovšem nastaly problémy...


Papír totiž rychle hoří a za pár okamžiků nebylo proti komu bojovat. Naštěstí pomohla hrdinná, neporazitelná Korejská lidová armáda, která dovezla dvě figuríny, k nerozeznání podobné jihokorejským vetřelcům. Na první zaútočili vojenští bojoví psi, špičkově vycvičení pro boj s figurínou a po lítém boji slavili velké vítězství. Druhá figurína se ukázala býti tvrdým oříškem, neboť během přepravy ztratila tvar i  svou bílou barvu, na níž jsou psi navyklí a ti si jí nevšímali. Pro vojenské psovody tak vyvstává jeden zásadní problém, jak v případě konfliktu přemluvit jihokorejské vojáky, aby se v boji oblékli do bílého a tvářili se jako figurína. Naštěstí v nouzi nejvyšší zasáhli vojáci z Korejské lidové armády a za použití několika samopalů, těžkých kulometů a slavné protitankové zbraně RPG-7 složili druhou figurínu k zemi:




Převeliké vítězství nad zákeřným imperialistou se zajisté zapíše zlatým písmem do dějin Koreje.

Ovšem odezva na Jihu je monumentální - jihokorejská armáda rovněž přitvrdila a nasadila svůj speciální tajný trumf!
Jak jsme se dozvěděli z informovaných zdrojů (od Leesil), jihokorejská armáda povolala do zbraně svého vlastního Kima - nejkrásnějšího ze všech Kimů - Hera Jae Jeunga!
Jak na tohle odpoví soudruzi?
Vyzbrojí znamenitou soudružku Hjon?!
O soudružce Hjon a jejím přínosu budoucnosti KLDR příště! 


10 komentářů:

  1. Hahaha:-D Těším se na příště.

    OdpovědětVymazat
  2. Nenápadně doufám, že je povolaný Hero.. ale co jaký doufání! Už jen jeho úsměv je zbraní hromadného ničení..:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zbraň hromadného ničení, to je ono:-D. Myslím,že v Herově případě bude jihokorejské armádě taky bohatě stačit letáková a billboardová kampaň... zvlášť jestli seHero lehcesvlékne, jak je jeho dobrým zvykem:-D - běžní soudruzi a soudružky se zamilují, no a ti zavilí... ty jednoduše klepne pepkanad takovou dekadencí!

      Vymazat
  3. Hele lidi, já to řeknu bez obalu - Severokorejci jsou v prdeli!
    V momentě, kdy do jihokorejské armády vstoupí Hero, je se soudruhy amen. A nejen se soudruhy! Vždyť Hero by se dal využít i v Sýrii, Iráku i Íránu... Nebo i v Bělorusku nebo na Ukrajině:-) Hero je opravdová zbraň hromadného ničení.

    Ale napadá mě - co když chce Jižní Korea ovládnout svět???

    Jo a k tomu článku - soudruzi jdou na boj od lesa, to se musí nechat. Ale když vidím ty děti, tak je mi z toho zle...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tys na to kápla! A jak na to jdou rafinovaně -nejdřív Hera zlanařili pro korejský ČEZ, pak pro ministerstvo školství a teď armáda...
      Mimochodem, když jsem zkoumal tu korejskou energetickou firmu (bohužel si teď nemůžu vzpomenout, jak se jmenovala), tak jsem zjistil, že už expandovala i do Evropy... Možná brzy i u nás uvidíme reklamy na odběr elektřiny s Herem a ČEZ to bude moct zabalit...

      Ovšem jestli ovládnutí světa Jižní Koreou přinese Starbucks a Hera na každém rohu, nebude to tak zlá vyhlídka:-D
      (Rozhodně pro ty bojovníky ze školky by to lepší vyhlídka byla...)

      Vymazat
    2. Hero je všude, pozor na něj:-D
      ČEZ v ČR klidně může jít do háje:-D

      Kdyby Jižní Korea vládla skrz Hera, tak by to bylo asi dobré, akorát by se nejspíš zvýšil počet infarktů:-D
      Z těch bojovníků ze školky jde mráz po zádech. Kimrmanové jsou fakt magoři.

      Vymazat
    3. Potíž je v tom, že v KLDR Hera nikdo nezná. A v zelených šatičkách, s plynovou maskou a s blembákem na hlavě by ho stejně nepoznali, i kdyby ho znali. Existuje ale varianta, že by na frontě místo dělostřelecké přípravy pouštěli do ampliónů jeho písničky a promítali jeho koncert na plátna, vysunutá ze zákopů. Minimálně jedna polovina bojových jednotek - ta dámská - by si určitě prosadila u svých velitelů účast na autogramiádě.
      :o)
      JD

      Vymazat
    4. Tak to je nejvyšší čas, aby ho poznali! :-D
      Co se tyče minimální jedné poloviny bojových jednotek KLDR, tak myslím, že je to 1/2 + 4%, a to stoprocentně:-). O zbytku se můžeme jen dohadovat... ale Hero je schopný nahlodat i heterosexuála:-).

      Vymazat
    5. Brzy bude znát Hera celá KLDR :-D

      Vymazat