pátek 2. listopadu 2012

Následník! Aktuálně!

Nevíte někdo, od kolika let je možné stát se prezidentem Jižní Koreje?
Stávající prezident I Mjong-bak (nebo v anglické transkripci Lee Myung-bak - ano, je to jedna a ta samá osoba:-D) si totiž podle všeho zvolil svého následníka...
(Konec konců, na Severu už je to takhle zvykem drahně let.)
A vyvoleným současného korejského prezidenta není nikdo menší než nejkrásnější z Kimů, Bůh našeho Plyšového světa - Hero Jae Joong!
Letos v létě spolu hoši jeli na oficiální návštěvu Turecka! Společně navštívili Universitu v Ankaře a raut u tureckého prezidenta!




Přátelé, tohle není fotomontáž a la Forest Gump, oni tam fakt spolu byli... 
Aby to ostatním členům skupiny nebylo líto, oficiálně se uvádělo, že Hero má své soukromé setkání s fanoušky na ankarské univerzitě... A vida, co vyplavalo! Politika!
Zdá se, že Herovi brzo předají vládu nad světem...
Well done, oppa!

8 komentářů:

  1. Tak to je nářez. Takže Hero ukončil výzkum kimovitých a odjel s I Mjong Bakem do Turecka. Z toho je jasné proč se Ri Sol Ju neobjevila 40 dní na veřejnosti (prý těhotenství) a když se objevila, vypadala úplně jinak. Pro srovnání:
    http://www.dailynk.com/efile/201210/DNKF00009966_1.jpg
    To není těhotenství, to je jiná soudružka.
    Vypadá to, že se v Pchjongjangu budou zase pálit obrazy I Mjong Baka a hrdinná Korejská lidová armáda bude panzerfaustem střílet na nevinné, bezbranné figuríny.
    Tak a teď jsem zvědavý na další vývoj. Bude z Hera ministr? Aspoň pro začátek, než bude mít věk na prezidentování.
    JD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se Herovi nedivím - I Mjong Bak vypadá mnohem lépe než Kim Čong Un a tudíž není třeba pro politickou infiltraci přinášet tak velké oběti (při objetí:-D). No, vypadá to, že mise byla možná úspěšná - takže cesty s prezidentem jsou odměnou za odvedenou práci:-)
      Mohl by z něj být ministr obrany - tak by se aspoň zbavil té služby v armádě:-)

      Vymazat
    2. No, možná to ani nebylo za odměnu. Trochu mi tam nesedí, že návštěva v Ankaře proběhla zrovna na univerzitě. Možná by stálo za to zjistit, jestli tam zrovna neprobíhala nějaká celosvětová konference o ptakořitních, kam by Hero jel prezentovat výsledky svého výzkumu, nebo jestli na univerzitě nepracuje nějaká ptakořitní vědecká kapacita. Pokud ano, tak by to dávalo smysl. Třeba Hero během svého výzkumu spatřil něco nevídaného, co ještě nikdo nikdy neviděl a tak se jel poradit za nějakým váženým panem profesorem. A I Mjong Bak s ním, aby se dozvěděl, jak toho využít politicky (což by ovšem znamenalo, že na výlet do Turecka nevzal I Mjong Bak Hera, ale Hero I Mjong Baka). Jen doufám, že to nebylo něco až moc neuvěřitelného, aby z toho váženého tureckého ptakořitního pana profesora netrefil šlak.
      JD

      Vymazat
    3. Tak teď jsem se málem zadusil kafem:-)
      Zbývá ovšem ještě zapátrat, jaký zájem na tom všem může mít Turecko, když je tak ochotně hostilo... Anebo to jsou korejské zájmy v Turecku?! Ježkovy oči - invaze přes Bospor a Dardanely? Kabelek? Kosmetiky?
      Korejského ČEZU?!

      Vymazat
    4. Využití tureckých přístavů pro kabelkově-kosmetickou invazi do Evropy? Je to určitě jedna z možností, ale obávám se, že projít bez úhony přes Balkán by bylo pro mnoho kabelek obtížným, ba přímo nezvládnutelným úkolem. Jestli v tom nebude něco jiného! Velký Následník Kim Čong Un totiž studoval ve Švýcarsku, jeho synovec Kim Han-sol je teď v Bosně:
      http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-20000315
      kde bude studovat další kimoidní student při zachování tohoto směru?
      http://www.mapy.cz/#x=19.062970&y=44.313443&z=4&rp=m&m=9SDbxx4Ja49pT7IwwyO5uOcC9wgp-v
      Istanbul!!!
      Turci nejspíš s hrůzou zjistili, že jsou na řadě a potřebují vědět, jak se mají na jejich odchov připravit.
      Alláh s nimi.
      JD

      Vymazat
  2. Tak to mě podrž. Co přijde příště? Jae Joong se připravuje na let do vesmíru?

    OdpovědětVymazat
  3. Když my budeme mít prezidenta Okamuru, tak proč by Hero taky nemohl být prezidentem:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Psisko mi vnukl myšlenku - co když Korea a Turecko plánují společný kosmický program? :-)

    OdpovědětVymazat