pondělí 19. března 2012

Kim Jae Joong se dívá do pračky

Neustále mě asi bude ohromovat ta naprosto normální a dle všeho zcela běžná komerční prodejnost korejských hvězd a hvězdiček - anebo bych spíš měl napsat prozíravost marketingových odborníků a tvůrců propagačních kampaní korejských výrobků?!
Že člověk vidí Hera s mobilem, foťákem, motorkou, kávovarem, případně jako "ambasadora" místního ČEZu či ve vaně nebo v posilovně, to už jsem si jakžtakž zvykl, ale pračka mě teda dostala:-)
V současné době zkrátka platí, že chcete-li v Koreji něco propagovat, potřebujete Kima. V té Jižní pravda jiného, než v Severní:-).
V KLDR Kim Čong-il svého času pohlédl svým laskavým okem diktátora na nejeden z výdobytků socialismu - a to s takovým nasazením, že mu byla fanoušky v zahraničí založena webová stránka "Kim Čong-il se dívá na ...": lahev, zelí, monitor, gumáky... No samé báječné věci! http://kimjongillookingatthings.tumblr.com/
Nyní v této tradici pokračuje jeho syn zde: http://kimjongunlookingatthings.tumblr.com/

V Jižní Koreji na rodinnou tradici klanu Kimů zdá se navázal i nejhezčí nositel tohoto jména - nemohl jsem si při tomhle obrázku nevybavit  spojitost s výše uvedenými jmenovci... Titulek mi naskočil úplně sám:-).
Tak - a tady je ten slibovaný obrázek Hera s pračkou... stále jen nemohu přijít na to, jestli je to reklama na automatku fy Samsung či na spodní prádlo od Calvina Kleina... 


Ale k čertu - co na tom u takovýho obrázku vlastně záleží... :-). Hlavní je nejhezčí z Kimů!

17 komentářů:

  1. Sebastiane, třeba to není ani reklama na pračku, ani na spodní prádlo. Třeba je ten příběh úplně jiný:
    http://postfiles12.naver.net/20101223_283/psh4761315_1293091424730ozdOT_PNG/22.PNG?type=w2
    http://postfiles2.naver.net/data42/2009/6/14/1/e0062174_494bb7d378d97_addiction12.jpg?type=w2
    http://postfiles4.naver.net/20101223_163/psh4761315_1293091424579AoHpQ_PNG/20.PNG?type=w2
    ;o)
    JD

    OdpovědětVymazat
  2. Hero by mohl dělat reklamu na štětku na záchod a byl by u toho dokonalý! Člověk by nevěřil, jak se dá krásně pózovat u pračky:-)

    JD: Dobré fotky:-) Připomnělo mi to jednu ženskou, která k nám přiletěla do ordinace s kočkou, kterou omylem vyprala. Naštěstí si jí v té pračce hned všimla a chuděra byla jen v šoku, měla vážně štěstí.

    OdpovědětVymazat
  3. A není to třeba jen momentka z Herova života? Něco jako: Pohleďte! Tak slavný - a pere si sám!
    Hero a reklama na záchodové štětky? To už si ho spíš umím představ v reklamě na štětky šlapající chodník. Koneckonců některé jeho dřívější fotky vypadají jako vystřižené z katalogové nabídky lehkých chlapců. :-)
    Anebo mu do té pračky opravdu něco vlezlo. Třeba ta jeho ruská modrá kočka.

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych ho chtěla mít doma:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ať už je to jakkoliv, Leesil má pravdu - Hero by se mohl vyfotit kdekoliv a s čímkoliv a myslím, že každý by ho musel chtít mít doma... Kdo ne, s tím by to asi bylo na pováženou:-). Myslím, že on je přesně ta bytost, která donutí heterosexuála pochybovat o zvoleném směru:-). (Zvlášť fotky typu, co naznačil Psisko - a že jich chlapec nafotil!)
    A ta jeho kočka je vážně úžasná... už jsem ji s ním viděl na mnoha fotkách, takže věřím, že to bude vážně jeho zvířátko a ne jen takové to "slavní se fotí se mazlíčky, aby fanynky šílely". Ruská modrá říkáš, Psisko? Hm... píšu si na wishlist, hned za britskou modrou a ragdollku:-)

    Leesil: Dobrá historka - myslím, že na veterině to fakt musí být občas zábavné. Kočce naší tety u nich na veterině přezdívali "kočka-parašutistka", protože vypadla ze 7.patra a nic se jí nestalo. Pak jednou na stará kolena spadla ze skříně a zlomila si nohu:-)

    OdpovědětVymazat
  6. kočka, prý právě vytažená z pračky:
    http://i.lagardere.cz/evropa2/img/content/blog/jirkaf/cica.jpg
    JD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kočka?! To je ufon! A pak že nejsou mezi námi... ale tenhle je aspoň roztomilý:-)

      Vymazat
  7. Sebastian: Když kočka letí z větší výšky, tak má víc času se v letu srovnat a dopadnout jakž takž dobře. Kdežto když někdy žuchne z malé výšky a nestihne to vyrovnat, tak si ublíží. Holt kočičáci jsou experti:-)

    A ano, kdo by neměl rád Hera, je divnej! Mně se ten chlap líbí. Ono se mi líbí víc Asiatů, jsou to krásní chlapi... Takový Kaneshiro Takeshi...

    OdpovědětVymazat
  8. Naprostý souhlas.Jsou krásní - a ty šikmý oči jsou tak sexy! Mám dlouhý seznam oblíbenců :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám taky oblíbence, i když jich je asi míň než těch tvých. To mi teď připomnělo, že jsem našla před časem kráného BJD kluka:
    http://doll-granado.com/v-01
    Vypadá jako Yunho. Mně se strašně moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  10. Mně teda taky! Díky moc za tip - jestli jednou budu Meikovi pořizovat staršího kamaráda, tohle bude tedy velmi žhavý kandidát! No, ale napřed si musím pořídit Meiku:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Je to krasavec, ale pro mě je nedosažitelný, dost drahá záležitost. A taky mám pocit, že se prodává jen hlava a bez face-upu:-( Takže by to byla docela fuška:-( Udělat z té makovičky "Yunha" není jen tak:-( A dokoupit mu tělo...
    Já pořád čekám na druhou BJD, jsem zvědavá, kdy mi dojde.
    Na tvého Meiku jsem zvědavá, podle toho, co jsem viděla, je strašně roztomilý a miloučký:-)

    Jo a strašně mi chybí jedna povídka, kde se vyskytuje jisté roztomilé šikmooké stvoření. Škoda, že není nikde ke čtení:-(

    OdpovědětVymazat
  12. No jo - hlava bez face-upu, to není nic pro mě, však už jsme si tady říkali, jak ty "náhradní díly" nezvládám a neumím složit v celek; o penězích ani nemluvě :-(.

    Nicméně - ta druhá věc mě moc potěšila. Tedy že se ti stýská po mém roztomilém šikmookém stvoření. Konec pořád ještě nemám (tehdejší události mi tak nějak trochu vzaly chuť do psaní), ale myslím, že to, co zatím mám, ti můžu prostřednictvím našeho společného kamaráda poslat:-) A taky vydumat, jak to zařídit do budoucna... možná by tuhle povídku přichýlil pod svá ochranitelská křídla vedle svých?

    OdpovědětVymazat
  13. Přiznám se, že já bych si asi taky nepořídila BJD "skládanku". Taky si rovnou objednám kompletní verzi. Akorát si dovyberu vlasy a oči, ale to je maličkost.

    Ty bys mi tu povídku poslal? Byla bych strašně moc moc moc ráda! Já si jí oblíbila a vážně mi roztomilé šikmooké stvoření chybí. Nepřeháním, když řeknu, že si na něj vzpomenu každý den.
    Kdybys to někdy v budoucnu dokončil, tak by to bylo skvělé! No a umístit šikmookou potvůrku na stránky my-víme-koho je dobrý nápad, určitě by to bylo dobré útočiště:-)

    Mohla bych tě tedy poprosit, jestli bys mi to mohl poslat? Buď přes ty-víš-koho nebo rovnou na můj mail? Leesil@klikni.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ach tahle fotka mě hodně pobavila. Sice jsem jí viděla už dřív, není nejnovější,ale stále neztácí "kozlo" Nutí člověka k zamyšlení "Co asi v té pračce vidí?" :D Nicméně jeho kočičku Jiji naprosto miluju a on též. :D ^^

    OdpovědětVymazat
  15. Ta kočka je vážně krásná - a taky spolu nafotili moc hezké fotky... Ovšem co se týče pračky, záhadu jsme díky jednomu rozhovoru a společné diskuzi asi vyřešili:-) - viz další příspěvek...

    OdpovědětVymazat
  16. Much better to trade thoughts and settle issues now. Don't do this if you can't adhere to instructions.
    She predicts that there will be roughly one hundred million iPhones sold by the finish of the
    year.

    Feel free to visit my web site; Best Way To Get A Totally Free Iphone 4 (http://newsaffairs.in)

    OdpovědětVymazat