sobota 18. srpna 2012

Znamenitá soudružka

V posledním příspěvku jsem naznačil něco o znamenité soudružce, kterou disponuje země zesnulého Milovaného vůdce. Velký Následník Kim Čong Un se patrně zalekl reakce jižních sousedů a toho, že povolali nejhezčího z Kimů, sličného Hera, do armády, a rozhodl se k neméně významnému rozhodnutí a povolal Znamenitou soudružku!
Sice zatím ne do armády, ale k úkolu jinému, o to možná závažnějšímu...
Nemohl se mi nevybavit památný citát z Tankového praporu ohledně kladů socialistické ženy - tedy těch fyzických: "A to ostatní, to už - ehm - závisí na vkusu každého jednotlivého soudruha." :-)
A proč že se mi vybavil?
Protože už známe vkus Velkého následníka Kim Čong Una! Ano, ano, jeho soudružka byla odhalena!
Více k tomu náš dopisovatel JD:

 Všechen lid si zamiloval (nebo alespoň brzy určitě zamiluje) soudružku Hjon Song-wol, která doprovází Velkého Následníka Kim Čong Una. Jedná se o známou členku věhlasného hudebního souboru Pochonbo Electronic Ensamble, která si získala srdce všech pracujících svými písněmi Kroky vojáků, Miluju Pchjongjang, Ona je propuštěný voják a Jsme vojsko strany. Její popularita dosáhla vrcholu v roce 2005 díky písni Znamenitá dáma, která dře jako kůň:


Od těchto chvil tedy bude rozdávat radost nejen pracujícímu lidu, ale nově i Velkému Následníkovi:
http://view.koreaherald.com/kh/view.php?ud=20120717000372


17 komentářů:

  1. Kim Čong Un zahájil revoluci! Třeba teď budou mít všichni pohlaváři povinnost ukazovat své soudružky a dámy se budou předhánět, která z nich je nejlepší soudružka! Samozřejmě až po Hjon Song-wol, ta MUSÍ být č. 1:-D

    A nutno dodat, že tuto revoluci jakýmsi způsobem zahájil Hero.

    Mám zprávy, že Hero nastoupil vojenskou službu o něco dřív a v přestrojení a přísném utajení se vkradl do KLDR, kde ukradl Kimovo vejce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano - za vším je třeba hledat Hera!
      A nepřestrojil se nakonec za Znamenitou soudružku?! To by pak mohl ukrást nejen Kimovo vejce ale Kim Čong Unova vejce! Obě:-).
      A než by se Velký Následník vzpamatoval, byl by nadosmrti bez vlastního následníka :-D

      Vymazat
    2. Hero má dlouhé prsty:-D
      Myslím, že jsi na to přišel. Znamenitá soudružka je on. A myslíš, že Kim Čong Un poznal, s kým spí?
      Když bude Hero krást Kim Čong Unovy vejce, bude na to muset jít fikaně:-D
      Tohle je děsná představa:-D

      Vymazat
    3. Je:-D. Copak Kim Čong Un, ten by mohl olíznout všech deset, ale co chudák Hero! Takhle se obětovat pro vlast!

      Vymazat
    4. Hero pak jistě dostane vyznamenání, medaili a vysokou vojenskou hodnost:-D
      Třeba z něj bude jednou velitel NATO:-D

      Vymazat
    5. A bude pořádat velmi žádaná vojenská školení na téma "Infiltrace k nepříteli v přestrojení za pohlednou slečnu".
      Už pak vidím ty cvičení NATO :-D

      Vymazat
    6. Sebastiane, tady si nejsem jist, zda by bylo vůbec možné ukrást Kim Čong Unovi byť i jen jedno vejce. Jak již víme, Kimové jsou vejcorodí a mají tudíž s největší pravděpodobností kloaku.
      Stejně by mě - samozřejmě čistě teoreticky - zajímalo, jak to Kimové mají zařízeno. Jediným existujícím řádem vejcorodých jsou ptakořitní, dělící se na čeledi ptakopyskovití a ježurovití (Tachyglossidae - doslovný překlad: rychlojazyční). Odpověď na otázku které z obou čeledí jsou kimovití více příbuzní je patrna z temenního osrstění Milovaného Vůdce. Samice by pak měly mít na bříšku vak. Vzhledem k tomu, že u ptakořitních je pohlaví určováno pěti páry chromozómů - na rozdíl od většiny jiných savců, kde je určováno jen dvěma páry - bude jejich sexuální chování velmi variabilní. Tato chromozomální anomálie bude také zajisté mnohem náchylnější na různé mutace, takže je klidně možné, že vak na bříšku měl i Milovaný Vůdce. Nejsou-li ovšem Kimové ptakořitní, půjde s největší pravděpodobností o zcela nový živočišný řád, který bude nutno důkladně prozkoumat a popsat.
      Dal-li se na tento výzkum Hero, je to od něj opravdu heroický výkon.
      JD

      Vymazat
    7. Uf! Měl bys před své komentáře uvádět varování před zadušením:-D. Kafe mi vyšumělo nosem! Excelentní rozbor politické a sexuální situace v KLDR!
      K tématu soudím, že hrdinný Hero tedy možná kromě vojenských vyznamenání a hodností obdrží i Nobelovu cenu za výzkumy v biologii, případně Nobelovu cenu míru. A pokud ne, tak by své zážitky měl sepsat a dostat Nobelovu cenu za literaturu!
      Co se týče zmiňovaného vaku na bříšku, tak pokud ho neměl Milovaný Vůdce, Velký Následník ho má určitě!

      Vymazat
    8. Málem jsem si poprskala noťas čajem!
      Ale tohle jsem potřebovala - pořádně se zasmát - děkuju!
      A vůbec mě nenapadá, co k tomuhle dodat:-D

      Vymazat
    9. Má-li Kim Čong Un na bříšku vak, pak to musí být samička. V takovém případě už by vejce z vaku ukrást mohl, otázka je, čí vejce by to vlastně bylo? Velká Následnice, soudružka Kimová Čong Un, je matka, kdo by byl otec? Hero? Je Hero opravdu ochoten přinést na oltář vědeckého výzkumu takovou oběť, že by byl schopen mít s Velkým Následnikem kloakální styk? I když přestrojit se za znamenitou soudružku už zvládl, ve volných chvílích rozšiřuje svůj repertoár o vlnovými rovnicemi nepopsatelné akustické anomálie nevyskytující se nikde jinde ve vesmíru a nazývá je Znamenitá dáma, která dře jako kůň. Dělá tedy pro vědu opravdu vše. Bude-li vejce, bude zajisté i Nobelova cena. A ve správných rukou.
      JD

      Vymazat
    10. Takže Hero vlastně přinese obrovskou oběť, protože se bude muset spářit s Kim Čong Unem! Myslíte, že u toho budou tokat?

      Vymazat
    11. A možná i hnízdo postaví...

      Vymazat
    12. Hnízdo na komínu jako čápi:-D

      Vymazat
    13. A jak známe Hera a jeho estetické cítění, určitě bude designově dokonalé podle posledních módních trendů hnízdního interiéru i exteriéru... možná i s lampami od Bořka Šípka :-D

      Vymazat
    14. To by šlo :o)) Bořek Šípek dokonce i vytvořil lampu, vzor hnízdo:
      http://www.boreksipek.com/images/slide/slide18.jpg
      prý dokonce i funkční. Pohlcovače tmy jsou uvnitř.
      JD

      Vymazat
    15. Začínám být přesvědčená o tom, my jsme jediní svého druhu na světě!

      Vymazat