úterý 29. května 2012

Malý lord McBride

Tak už dorazil. Poslední týden byl skoro k nevydržení - ta cesta z Číny, celnice, přeprava po ČR...
Ale už jsme spolu. Včera přesně ve 13:00 zazvonil pán z DPD přepravy a zázrak byl tady: malý lord McBride, celým jménem Justinián Shelley McBride.
Tedy Justýnek:-).
Naše shledání probíhalo v magické Zemi za regálem, kde se jeho malému lordstvu očividně ohromně líbilo - po chvíli už mu ani nevadilo, že tady nemá žádné šatičky...
Nejdřív kapku dělal stydlivku:


ale pak se rozhodl vyhřívat v mém obdivu a svitu zářivek:




A pak si dokonce našel zdejšího kamaráda - učitele antických mravů:


Odkoukal od něho během chvilky i pózování:


Doma se pak samozřejmě musel vyfotit v kiltu, protože ač má po mamince tmavé vlásky, kapku šikmá kukadla a celkově vypadá jako asijská princeznička, po tatínkovi je to skotský horal z Highlandes - tedy, ehm, z průmyslového Glasgow :-)


Teprve takto oděn v mužné sukénce s opaskem si získal srdce a náklonnost mého bratra:-). Prý jestli mu pořídím i skotský baret s bambulí. No... možná jo. Ale dudy nikdy! Taky není z Edinburghu, že :-). Tam jsou to samé dudy, hrady a folklór; kdežto Glasgow, to jsou doky, ocelárny, roury... a řeka Clyde. Jednou tam s Justýnkem rozhodně zajedeme, aby si prohlédl rodinné dědictví.
Justýnek je totiž chlapeček londýnský, vyrostl v Soho u babičky, kde světácká stará dáma vlastnila Vintage kabaret v předválečném stylu...
Ale o tom až příště.


12 komentářů:

  1. Tak vítám malého lorda McBridea v této zemi:) Nedokážu si představit, že by si oděn v mužné sukénce s opaskem něčí srdce a náklonnost nezískal, ačkoli naše sympatie si získal již na předchozích fotografiích:) (Slovo naše zde není plural maiestaticus, ale bylo mi dočasně povoleno, promluvit i za bjd, s nimiž sdílím domácnost)
    Kaoru

    OdpovědětVymazat
  2. My moc děkujeme - za přivítání i za pochvalu. Malý lord se tady zcela rozplývá, že se mu dostalo dalších uznání z řad zasvěcených:-). Jelikož ten plurál byl podle všeho vícenásobný, tipuju, že máš víc než jednoho bjd spolubydlícího, že? Už se mi dostalo varování, že první to teprve začíná...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. První to teprve začíná:) Počkej, až na tebe bude Justýnek házet psí očka, že nutně potřebuje kamaráda/spolubydlícího/spolunocležníka/…Na druhou stranu první je jen jedna. V našem lehce morbidním počtu pěti a půl bjd Jeho Jasnost Gabriel Luis stále vládne pevnou rukou. A vůbec mu nevadí, že je MSD, zatímco poroučí ostatním SDčkům (a nejen jim). Prostě první bjd bývá nejrozmazlenější a…prostě první.
      Kaoru

      Vymazat
    2. Tak Jeho malé lordstvo vzkazuje, že tohle slyšelo obzvláště rádo! Rozmazlování, to je jeho :-). Už tak nadhodil, že by jednou rád velkého nadpřirozeného kamaráda, nejlépe tak elfa... Můj bratr ovšem zastává názor, že bysme potřebovali dospělou "tetu", aby nás srovnala - a to oba dva:-). Asi by rád elfku... a protože je teď doma v menšině, budeme na něho s Justýnkem hodní... Prozatím.

      Vymazat
  3. S Vavřinečkem jsme se strašně pobavili, když jsme viděli Justýnka v botkách, ale nahatého. Úplně jsme si připomněli naše první setkání..^^
    Jinak samozřejmě taky vítáme a gratulujeme. Je moc hezoučký...^^

    OdpovědětVymazat
  4. Justýnek je tááák roztomilý!

    OdpovědětVymazat
  5. Justýnek všem moc děkuje za projevenou přízeň - mám vyřídit, že doufá, že oblečky z Anglie už brzo dorazí, takže se bude moct vyfotit i v nějakém slušnějším ohozu...
    Taky mám ještě obzvláště zdůraznit, že očka má nádherně šedé barvy - což nebylo vidět, protože já jsem kopyto a fotím ho za tak mizerných podmínek a ještě nějakým šidítkem na telefonu...:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Očička mu sluší. A jsou šedé pořád? Nemá je po ránu červené?
    Jak to tak sleduju, Justýnek má velmi sexy míry: 16 - 13 - 17, a obvod hlavy stejný, jako obvod hrudníku. To je neurocranium! Prostě inteligentní krasavec. Teď ještě aby měl dobrou povahu, ale to žádná BJDmetrická data nepopíšou.
    JD

    OdpovědětVymazat
  7. Šedé jsou pořád :-). Je to slušně vychovaný chlapeček (prozatím) a neponocuje, tak asi proto. Obvod hlavy stejný jako obvod hrudníku...hm... Nezáleží taky ještě na obsahu? Slyšel jsem od zkušených, co pohlédli dovnitř, že prý je tam prázdno:-). Mám pocit, že momentálně jsme i v tonhle s Justýnkem zajedno:-). A to se včera kasal, že mi bude dělat studijní dohled! Prý bude tak dlouho a významně postávat na psacím stolu u noťasu, až si k němu sednu a začnu pracovat na školních restech... Musel jsem ho odnést do duchen a pustit mu detektivku, aby neremcal...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tak ÚPLNĚ prázdno tam není - nachází se tam s-hák a hmota, co drží oči (zelené čtverečky). :-D Jak je na tom s inteligencí náš pan Bezejmenný, to zatím věru netuším. Netroufám si odhadovat. Podle jeho školy lze jen těžko soudit. Ale neřekl bych, že by se v dohledné doby chystal schovat své sexy tělo do černého roláku a rozkošný ksichtík za Husserlovým spisem.

      Vymazat
  8. Je úžasný. Z komentu na BJD Kingdom jsem nějak pochopila, že by to měl být Impldoll? Který to je, je nádherný. Má krásné očka, face-up, paručku i boty. Těším se, až mu dorazí obleček. Moc dobře se to všechno kolem něj čte a moc dobře se na něj kouká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Justýnek je od Impldoll - model Child Charles. Když je ale porovnávám, je to nebe a dudy:-). (Chudák Charles, měli by mu přefotit propagační obrázky, ty firemní mu hrozně škodí.) Spousta známých odmítá věřit, že je to jeden model... A přitom stačí tak málo! Paručku, oči i boty má Justýnek taky od Implu.
      Mám radost, že se moje kombinace líbí:-)

      Vymazat