pondělí 9. září 2013

Překvapující změny image

Vlasy... Kdo by to neznal:-).
A teď ani nemyslím onen úchvatný a nedostižný film páně Formanův, ale rošády s těmi na hlavě... Jestli jo, a jak, a tak vůbec... Výjimkou nejsou ani hlavy resinové, jak se přesvědčili Sia s Justýnkem.
Však Justýnek sám už taky nějaký ten účes vyzkoušel - nejdřív měl vlásky černé a dlouhé, pak černé po ramínka a nakonec krátký modrý manga sestřih, který si jen čas od času vyměnil za supr dlouhou kaštánkovou hřívu a la princezna Maggie:-).
O tu ho však hned po příjezdu připravil Sia. 
Ano, opravdu - je to naprosto stejný účes:-). Sia sice nejdřív mlel něco o tom, že tak "usedlé" vlasy jen dočasně, než si zdejší svět zvykne na jeho extravagantní existenci... A pak že si hned pořídí něco echt výstředního - třeba platinu s fialovými prameny...
A jak to nakonec dopadlo?
Takhle:-).




Výstřední účes si nakonec pořídil Justýnek - na něm ovšem výstřelek hairstylového designu vypadá zcela andílkovsky nevinně:-). Sia sám usoudil, že Justýnkovi tahle barevná kombinace sluší mnohem víc a velkoryse mu ji dovolil nosit.
Sám se spokojil s pózováním v ležérním letním outfitu (patrně dnes naposledy, pokud není přehnaně horkokrevný - což on asi je:-D), ale hlavně a především - s novými teniskami od firmy Louis Vuitton!
Ehm... no... skoro! :-)




Jelikož je to první kupovaná věc, kterou má Sia opravdu vlastní, a ne jen vypůjčenou nebo poděděnou, tak mu je Justýnek sice s přemáháním, ale upřímně přeje:-). I když mu je příšerně závidí - je to zcela očividné:

Ježíšku!!! Louis Vuitton!! Můžu se podívat?
Fňuk... já bych chtěl taky botičky od Vuittona... fňuk...bů...škyt...
Sia: Ale jdi ty oslíku - vždyťto je jen jako Vuitton! Neboj, půjčím ti je...
Upřímně doufám, že Sia dodrží slovo - jinak bych měl doma peklo, pane hrábě (jak říkal v dalším hezkém českém filmu:-D).

8 komentářů:

  1. Ta paruka je krásná a Justýnkovi moc sluší! Je fajn, že jí nakonec Lenka sehnala:-) A schválně, kdy bude mít nový účes Sia. I když je fakt, že tyhle vlasy mu pasují skvěle. Ale aspoň jim můžeš střídat účesy, to se hodí:-) Jsem zvědavá, kdy nám dojdou ty věci USA. No a my budeme kupovat novou paruku Vlčákovi a vypadá to, že bude černo-zelená:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pardon, nepodepsala jsem se pod komentář:-)
    Sung

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Černo-zelená - téda, to zní! Ale jak potvrzuje Justýnek, barev není třeba se bát:-)
      Sia zatím čeká, ale je spokojený. Střídat je třeba - on tomu říká "vlasy pro všední den" a "háro do báru":-)

      Vymazat
  3. Je! Taková krásná blondýnka. To fialové "podbarvení" mu moc sluší. Ale čistě ze zvědavosti by nás zajímalo, jak by to vypadalo na Siovi?! Můžeme to vidět...(třeba se Justýnek podělí za tenisky? :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, zda se Sia nechá přemluvit - byl sám se sebou (tedy se svou vizáží) hrubě nespokojen...:-)
      Uvidíme - zkusím ho přemluvit:-)

      Vymazat
    2. Je, tak pokud Sia nerad, tak žádný trápení. :) Ještě by chudák musel takhle vystupovat veřejně a to by jistě nepřidalo jeho sebevědomí. :D

      Vymazat
  4. Úžasná paruka! Sedí mu (ostatně jako všechno). Ti dva toho spolu asi spoustu vymyslí :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem na vaše parukové změny zvědavá :-)
    Naše černo-zelená paruka je objednaná a na sraz do Ostravy by snad už měla sedět na Vlčákově hlavě :-)

    Sung

    OdpovědětVymazat